Welkom bij GGZ WNB / GGZuidland!

Welkom 2
Wij willen uw aanmelding zo soepel mogelijk laten verlopen en u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarvoor hebben wij een aantal gegevens van u nodig zoals uw e-mailadres en eventueel uw mobiele nummer. Uw e-mailadres gebruiken we om u belangrijke informatie en vragenlijsten toe te kunnen sturen die nodig zijn voor uw behandeling. Om uw aanmelding te kunnen voltooien en uw e-mailadres te mogen gebruiken hebben wij uw toestemming nodig.
Geeft u toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres? *
Cliëntenportaal MijnGGZWNB

In het cliëntenportaal MijnGGZWNB kunt u zelf aan de slag met uw behandeling door middel van online modules en heeft u inzage in uw documenten. Om van dit portaal gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat er een account voor u wordt aangemaakt. Hiervoor hebben wij uw e-mailadres én mobiele nummer nodig. Om gebruik te kunnen maken van deze gegevens hebben wij ook hiervoor uw toestemming nodig. Zodra u toestemming heeft gegeven ontvangt u per e-mail informatie van ons over MijnGGZWNB zodat u zelf aan de slag kunt. In de folder ‘Het cliëntenportaal MijnGGZWNB’ leest u wat het cliëntenportaal u kan bieden.

Geeft u toestemming voor het gebruik van uw mobiele nummer? *
Afspraakherinnering ontvangen

Als u het prettig vindt dan kunnen wij u een herinnering per sms en/of e-mail sturen voor uw aankomende afspraak. Hieronder kunt u aangeven of u dit wenst.

Wilt u herinnerd worden aan uw afspraken via e-mail? *
Wilt u herinnerd worden aan uw afspraken via sms? *

Privacy statement

Privacy statement *
Indien u niet akkoord gaat met het privacy statement, kunnen wij uw gegevens niet verwerken.